Spektakel en uitdaging

Vrijdag 14 juni waren we als bestuur even samen bij onze hoofdsponsor van de Survivalrun Neede, KMG. Door (mede) eigenaar Albert Kroon hebben we een mooie rondleiding gehad door de zijn bijzondere bedrijf. Bij KMG worden kermis-attracties gemaakt van het uitzonderlijke en spectaculaire soort. Een bijzondere tak van sport en daar ligt dan gelijk mooi de link met onze Survivalrun.

Ook bij Survivalrun Neede houden we tijdens het bouwen onze gebruikers in het achterhoofd. Ook wij willen, net als KMG spektakel en uitdaging bieden. Wij bouwen voor sensatie en adrenaline voor vermaak op hoog niveau.

We waren niet alleen voor de gezelligheid bij elkaar. Er werd ook “afscheid” genomen van een aantal belangrijke mensen binnen Survivalrun Neede. Onze nieuwe voorzitter Arnold nam het stokje over van Jan,  Stef heeft als rayonhoofd zijn stokje overgedragen, net als Ard. En Inus heeft zijn PR hoed aan de wilgen gehangen. Zij zullen ons natuurlijk niet verlaten maar doen wel een stapje opzij voor anderen. We hebben gezellig en informeel afscheid genomen zoals we dat gewend zijn binnen onze vereniging. Onder het genot van een hapje bij één van onze andere sponsors Frankies Bistro hebben we ook al even nagedacht over de run van 2019. Dat doen jullie toch ook?