Durf jij de stap te nemen?

De Stichting Survivalrun Neede (SSN) organiseert jaarlijks de Needse survivalrun. Een run die niet georganiseerd kan worden zonder sponsoren. De werkgroep Sponsoring draagt er zorg voor dat via sponsoring de financiële positie van de SSN gezond blijft. Ze onderhoud contacten met sponsoren en werft tevens nieuwe sponsoren. Ter versterking van de Sponsorcommissie zijn wij op zoek naar een enthousiast en gemotiveerd 

lid Sponsorcommissie

Werkzaamheden
Onderhouden en uitbreiden van het sponsorbestand
Draagt bij aan de uitvoering van reclame-uitingen
Denkt mee en geeft vorm en uitvoering aan het vernieuwen en reguleren van het sponsorbeleid
Onderhoudt contact met bestaande sponsoren en werft nieuwe sponsoren

Het profiel
Wij zijn op zoek naar een gezellig en gemotiveerd commissielid dat zich goed kan vinden in het volgende profiel:

  • Je bent sociaal vaardig
  • Je bent enthousiast!

Interesse
Zie je voor jezelf een rol weggelegd bij de Stichting Survivalrun Neede? En wil jij je graag vrijwillig inzetten in een sportieve en gezellige omgeving? Past daarnaast bovenstaande bij je en vind je het leuk om een steentje bij te dragen aan de financiën? Stuur dan een mail naar sponsoring@survivalrunneede.nl