Nieuwsbrief – juli 2019

Zondag 20 oktober 2019 wordt voor de 27e keer de Survivalrun Neede georganiseerd. Ook dit jaar gaan we er weer voor om er een mooi evenement van te maken met een uitdagend parcours!

De voorbereiding van deze run staat vooral in het teken van het inzetten van een nieuwe koers. Door het stoppen van Jan Leuverink als voorzitter en als lid van de parcourscommissie, moesten we na de run van vorig jaar op zoek naar nieuwe invulling van deze plekken. We hebben in Arnold Timmer een nieuwe voorzitter gevonden en de taken van Jan binnen de parcourscommissie zijn overgenomen door Ard Klein Nijenhuis en Marco Rohof. Ook in de verschillende werkgroepen hebben enkele verschuivingen plaats gevonden. Na meerdere brainstormsessies zijn we dit jaar van start gegaan met allerlei nieuwe ideeën voor het parcours en de verschillende locaties. Dit heeft geresulteerd in de volgende wijzigingen:

  • De startlocatie is verplaatst naar de oude waterzuivering, dat verbouwd is tot natuurpark de Kronenkamp.
  • Het hakken bij onze sponsor, loon- en grondverzetbedrijf Olminkhof Neede B.V., zal er dit jaar anders verlopen
  • Er zullen enkele aanpassingen in verschillende hindernissen worden gedaan, waaronder een extra combi ter hoogte van de Stobbesteeg
  • Het finishterrein ondergaat een volledig metamorfose.

Al met al, voor zowel de loper als de toeschouwers, zeer aantrekkelijke aanpassingen. En als laatste bieden we dit jaar de mogelijkheid om je in te schrijven als koppel op de middellange afstand.

Uiteraard kan ook in 2019 de survivalrun niet worden georganiseerd zonder belangeloze inzet van vele vrijwilligers. Ook dit jaar maken we weer graag gebruik van jullie vrijwillige inzet.

Net als vorig jaar organiseren we voor de vrijwilligers, die op een jurypost staan, wederom een vrijwilligerscafé. Tijdens deze bijeenkomst geven we uitleg over de opzet van de run, de taken van de jurypost en wordt er door de verschillende rayonhoofden uitleg gegeven over de hindernissen. Het vrijwilligerscafé vindt plaats op maandag 7 oktober 2019. Noteer dit alvast in de agenda!

https://survivalneede.nl/wp-content/uploads/2019/07/aanmeldformulier2019.pdf

Meld je aan door het antwoordformulier in te vullen. Je kunt aangeven waarmee je op zondag 20 oktober 2019 wilt helpen en met wie je eventueel samen wilt helpen. Hier proberen we dan bij het plannen zoveel mogelijk rekening mee te houden. De minimum leeftijd om je op te geven als vrijwilliger is 16 jaar.

Graag ontvangen wij het formulier vóór 1 september 2019 ingevuld retour bij Marchia Lammersen, Becking 6 te Neede of per mail naar vrijwilligers@survivalrunneede.nl. Ook als je dit jaar niet kunt of wilt helpen dan ontvangen wij het formulier toch graag retour.

Kijk op www.survivalneede.nl en zie waarom het erg leuk is om als vrijwilliger mee te helpen aan de realisatie van zo’n mooi moment als de Survivalrun Neede!

Bestuur en werkgroepen SSN