Wij kijken ernaar uit

Beste sportvrienden, atleten

De voorbereiding voor de KMG Survivalrun Neede op 20 oktober 2019 is in volle gang.

Het parcours is definitief en de hindernissen zijn uitgewerkt. Door een aantal aanpassingen in het parcours zijn zo’n extra 100-tal palen in lengtes van 4-6 meter nodig om de uitdagende hindernissen en hinderniscombinaties te bouwen.

De hindernissen in de uitkijktoren op de Needse berg blijven vooralsnog een verrassing.

De nieuw opgerichte commissie “Finishterrein” binnen de Stichting Survivalrun Neede,  maakt grote stappen met de aankleding en de invulling. Het doel is om iedere deelnemer te laten genieten van een prachtige binnenkomst.

De vergunningen zijn rond, de indeling en catering bekend en de tenten zijn besteld. Binnenkort hierover meer. We willen het publiek en de sporters samenbrengen in een gezellige atmosfeer.

Inschrijven kan nog in alle wedstrijd- en recreanten  categorieën via onze website of ga rechtstreeks naar inschrijfformulier. Nadere informatie over inschrijven voor de jeugd van 10 tot en met 14 jaar zal nog volgen.

Namens de organisatie, een sportieve groet en graag tot 20 oktober in Neede!

Arnold Timmer
voorzitter SSN