Dank jullie wel!

Wij kijken terug op een fantastische survivalrun in Neede.

Zo’n 950 survivalrun atleten hebben zondag 20 oktober het parcours getrotseerd. Het weer werkte niet echt mee en dat maakte de hindernissen niet eenvoudiger. Gedurende de dag hebben we voor de recreatieve lopers wat aanpassingen moeten doorvoeren om onderkoeling voor te zijn. De veiligheid staat voorop.

Meer dan 250 vrijwilligers hebben deze run mogelijk gemaakt! Graag bedank ik iedereen! Denk aan de posten, de duikers van Dive for Fun, het team EHBO, de verkeersregelaars, het team hand en spandiensten, de werkgroep vrijwilligers, het finishdorp team, de muziek, de parcours commissie, de bouwers, de speakers, de sponsoren, de cateraars, voetbalclub Neede, Stichting Kronenkamp,  VVV Neede, de bezemlopers, de kraan machinist en iedereen die ik ben vergeten te noemen die deze dag tot een geweldig evenement hebben gemaakt.

Zonder jullie inzet was dit niet mogelijk geweest. Dank jullie wel!

Tot 25 oktober 2020!

Namens de organisatie SSN,
Arnold Timmer