Organiseert Neede nog een survivalrun?

Het is nog maar 5 weken geleden dat het aantal besmettingen in Nederland snel terugliep tot onder de 5000. Een goed moment om een afspraak te maken met de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland om de mogelijkheden voor een run eind januari, begin februari 2021 te bespreken.

11 december, 3 dagen voor de aankondiging van de huidige lock-down hebben we inderdaad een gesprek gehad, maar zijn weer door corona ingehaald.

Willen we al een run organiseren dan wordt het al snel april of mei 2021. Het is dan wel zo goed als zeker dat het aantal deelnemers beperkt wordt, er een keuze voor regio sporters moet worden gemaakt om reizen te minimaliseren en  de wedstrijd binnen een afgesloten terrein moet worden uitgezet.

Als wedstrijdorganisatie is het dan niet zo moeilijk om de wedstrijd die we voor ogen hadden op de Needse Berg definitief niet te laten doorgaan. Helaas, het is niet anders.

Uiteraard gaan we voor een run in oktober 2021!

Natuurlijk willen we nogmaals alle sporters, de vrijwilligers, de sponsoren en iedereen die ons geholpen heeft bedanken voor hun inzet.

Al gaat de run niet door, er zijn natuurlijk kosten gemaakt. We hebben besloten het inschrijfgeld 2020 niet terug te storten, maar alle deelnemers editie 2021 een korting te geven van ca. 30%.

We zien jullie graag in oktober 2021 aan de start van de survivalrun Neede.

Fijne feestdagen en alvast een gelukkig en sportief nieuwjaar. Blijf gezond!

Namens het bestuur SSN
Arnold Timmer
Voorzitter