Inderdaad, de inschrijving voor de survivalrun in Neede is geopend.

Natuurlijk krijg je de vraag: “durven jullie in deze onzekere tijd, waar het aantal besmettingen recentelijk weer is toegekomen, een survival wedstrijd te organiseren?”

Wij hebben de goede hoop dat het organiseren van een sportevenement in de buitenlucht mogelijk moet zijn. In Nederland zijn momenteel 20 miljoen vaccinaties gezet. Ongeveer 8 miljoen mensen zijn volledig gevaccineerd en op dit moment 4 miljoen mensen gedeeltelijk. Dagelijks worden er ongeveer 150.000 prikken gezet, dus naar verwachting is in oktober een bijzonder hoge percentage Nederlanders gevaccineerd. 

Met een hoog percentage Nederlanders met een positieve gezondheidsverklaring krijgen we Corona er toch wel onder!! 

We willen graag een run voor sporters en supporters organiseren. Daarom hebben we net als vorig jaar gekozen voor een run verdeeld over twee dagen. Vanaf de parkeerplaats, de inschrijving, de start en finish proberen we alles zo goed mogelijk te coördineren volgens de eisen van het protocol “verantwoord organiseren”. Daarin is aandacht voor alle groepen die belangrijk zijn bij de run, van deelnemers tot en met vrijwilligers. 

Dat ook de sporters graag willen blijkt wel uit het aantal aanmeldingen. Binnen een week hebben er al 400 sporters ingeschreven voor de run.

Wij zullen ons tot het uiterste inzetten voor een mooie run op de flanken van de Needse Berg.

Doen jullie ook mee om een  mooie, veilige en een prachtige wedstrijd mogelijk te maken in Neede?
Schrijf je hier in voor zaterdag 23 oktober.
Schrijf je hier in voor zondag 24 oktober.

Tot 23 of 24 oktober.

Namens het bestuur
Uw voorzitter

Arnold Timmer