‼️ Vacature coördinator vrijwilligers Survivalrun Neede.

Ondanks deze turbulente tijd gaan we er als Stichting Survivalrun Neede weer voor om een mooie run te organiseren op de Needse Berg in het weekend van 23-24 oktober. Onze stichting heeft een bestuur met ieder zijn eigen taak, zoals voorzitter, penningmeester, wedstrijdsecretariaat, sponsoring, bouwploeg, hand & span, IT, promotie en een…
👉🏽 “ vrijwilligerscoördinator “ 💪🏽

Nu heeft de huidige vrijwilligerscoördinator aangegeven dat dit jaar haar laatste jaar zal zijn. Daarom zijn wij nu op zoek naar iemand die haar taak wil overnemen en dit jaar alvast kan en wil meedraaien.

💡Ben jij zo iemand of ken jij iemand die hier heel geschikt voor is, laat het me dan in een persoonlijk berichtje weten. Als je denkt “dat wil ik samen met iemand anders doen”, dat kan natuurlijk altijd. Wil je er liever eerst meer van weten, wat begrijpelijk is neem dan contact met mij op.

SAMEN KRIJGEN WE MEER VOOR ELKAAR 💪🏽

Namens SSN
Annelies Dijkstra
0651612543