Dank jullie wel….

Een veilige  survivalrun organiseren in deze onstuimige tijd is geen sinecure. De locatie van de Pasruiters op de Needse berg was dit jaar ons uitgangspunt.

De dagen voor de run werden we getrakteerd op een bak regen met als gevolg dat we de nodige aanpassingen aan het start-  en finishterrein hebben doorgevoerd.

Gelukkig scheen de zon volop op zaterdag 23 en zondag 24 oktober.

Als Stichting Survivalrun Neede kijken we terug op een meer dan fantastisch weekeinde op een prachtig circuit, waar de atleten naast de nodige klimoefeningen ook de nodige hoogtemeters moesten overwinnen.

Meer dan 1000 survival atleten hebben het parcours getrotseerd. We kregen echt veel complimenten van de lopers, niet alleen  voor de route, maar ook voor de organisatie, de prettige sfeer en de leuke contacten met onze vrijwilligers.

Meer dan 250 vrijwilligers hebben deze run mogelijk gemaakt.

Bij deze bedank ik de Pasruiters voor het gebruik van hun prachtige locatie, de posten bij de hindernissen, het team EHBO, de verkeersregelaars, het team hand- en spandiensten, de werkgroep vrijwilligers, de dames voor de shirt uitgifte, de dames van de lunchpakketten, het finish dorp team, de parcours commissie, onze start speakers, de sponsoren, de cateraars, de bezemlopers, de bouwploeg, de parcours uitlinters, de opruimploeg, de gemeente, de boa’s, de Survivalrun Bond Nederland en iedereen die ik ben vergeten te noemen die deze dag tot een geweldig evenement hebben gemaakt.

Tot oktober 2022!!

Namens het team organisatie SSN

Arnold Timmer