De laatste survival run wedstrijd van het seizoen 2021-2022 is nog niet achter de rug en de inschrijvingen voor het wedstrijdseizoen 2022/2023 komen er al aan. Wij als organisatie SSN zijn al begonnen met de voorbereiding voor de 29e survival run op 23 oktober 2022.

De wedstrijd zal voor de 2e keer plaatsvinden op en rond de Needse Berg. De ervaringen van vorig jaar nemen we mee en willen de run nog aantrekkelijker maken. We gaan er vanuit dat we er dit jaar een mooi en corona-vrij feest van kunnen maken met een compleet finishdorp.

De inschrijving voor de categorieën KSR en BSR (7 km) als ook MSR (14 km) gaan 3 juli aanstaande open. Wees er snel bij! Ook kun je je inschrijven voor de korte recreatieve run (7 km) en Jeugd 15-17. Let op: dit jaar zijn er helaas geen mogelijkheden voor de middellange recreatieve run (14 km) en de LSR (18 km).

Noteer de inschrijfdatum van 3 juli 19:00 uur vast in je agenda. Voor nu een fijne vakantie gewenst!

Een sportieve groet, Arnold Timmer