10 augustus 2023

Over 11 weken weten we wie Nederlands Kampioen Survivalrun is.

Dit is de 30e survivalrun die Stichting Survival Neede organiseert op 22 oktober 2023.

De parcourscommissie heeft het parcours vastgelegd, de goedkeuring van de gemeente Berkelland alsook Rijkswaterstaat zijn binnen. We zijn weer te gast bij “de Pasruiters”, met start en finish op de Needse Berg. De wedstrijdformulieren komen gestaag binnen. 700 inschrijvingen van de maximaal 900 hebben we al ontvangen. Voor de wedstrijdlopers KSR 7km; de inschrijving sluit 17 september! Dus nog zes weken de mogelijkheid om in te schrijven. We verwachten het aantal met nog eens 50 inschrijvingen te verhogen, maar wees er op tijd bij.

De middellange run en de koppel middellange run blijven nog enigszins achter. Waar blijven die sterke vrouwen en mannen? We geven de LSR, de lange afstand survivalrunners, de mogelijkheid om hun samenwerking te laten zien op een meer dan aantrekkelijk parcours. De inschrijvingen voor alle recreatieve lopers sluit 1 oktober. Laat je niet verrassen door de melding “VOL” en schrijf je dus in.

Zorg dat je op tijd fit bent en doe mee aan deze mooie run in een prachtig stukje Achterhoek!


Namens de organisatie
Arnold Timmer
Voorzitter Stichting Survivalrun Neede (SSN)