Beste sportvrienden

Nog ongeveer 6 maanden te gaan tot de survival run Neede, te weten 20 oktober 2019.  In een nieuwe samenstelling van bestuur en commissies hebben we een eerste brainstorm sessie achter de rug.

Voor wie gaan we de survival run organiseren? hoe gaat het parcours er uitzien? Gaan we de hindernissen nog aantrekkelijker maken?

Deze vragen passeren nu de revue en begin mei hebben we vervolg vergaderingen gepland om de ideeën om te zetten in een mooie en aantrekkelijk run.

De atleten die in 2018 de middellange of de lange run hebben gelopen hebben al gemerkt dat het parcours anders was opgezet ten opzichte van voorgaande jaren. De reacties hierop waren lovend. Dit willen we graag doorzetten. Een tipje van de sluier. Olminkhof als 1 van onze sponsors heeft de aanleg van een grote vijver gepland. Kan die tijdig klaar zijn om in het parcours te worden opgenomen?  De oude waterzuivering naast de Hofmaatvijver ondergaat een prachtige verbouwing tot natuurpark de Kronenkamp. We zijn in overleg hoe we samen kunnen werken om niet alleen de survivalrun, maar ook de Kronenkamp op de kaart te zetten.

Er zijn ideeën voor wat betreft aanpassingen van het finish terrein. Kortom we moeten aan het werk.

Wil je meewerken of je inzetten als vrijwilliger. Meld je aan via info@survivalrunneede.nl.

Een sportieve groet en ……schrijf 20 oktober 2019 in je agenda.

Arnold Timmer
voorzitter SSN