Vrijwilligers

Werkgroep Vrijwilligers houdt zich bezig met het werven en aanschrijven en alle contacten die nodig zijn om deze mensen op hun plaats te krijgen.Ook het actueel houden van de vrijwilligerslijst en tevens een kaartje met de kerst staan op het programma.
Vrijwilligers zijn onmisbaar bij elke stichting. Als we geen vrijwilligers hebben, kunnen we wel vergeten om een goede wedstrijd neer te zetten. Tevens is het onmogelijk om alleen mensen in te zetten die betaald moeten worden. Dit zou wel zeer kostbaar worden.
Trouwens iedereen die iets doet in welke vorm dan ook bij de SSN is vrijwilliger. Ook de bestuursleden. Tijdens de wedstrijd alleen al zijn er voor de SSN 250 mensen in touw om alles goed te laten functioneren.
Deze zijn onderverdeeld in: posten – hindernisbouwers – cateringmensen – EHBO e.d.
Door de jaren heen hebben wij een fijne groep gekregen die we altijd aan kunnen spreken. Dit is toch wel heel uniek. Wij zijn hier dan ook erg blij mee.

Als je ook als vrijwilliger wilt bijdragen neem dan contact op met Irma Blaauboer of Trudi Meerbeek. Een mail sturen kan ook: vrijwilligers@survivalneede.nl